Szigetvári szerint a másik Együtt 2014 100 ezer euróért lépett volna vissza a Bajnai-féle Együtt 2014 javára

POLITIKA
2014 március 07., 10:01
comments 40

Az Együtt 2014 párt (ami nem azonos a Bajnai-féle párttal) hajlandó lett volna visszalépni a választásokon, ha Bajnai Gordonék decemberben adnak nekik 100 ezer eurót – ezt mondta az ATV-nek Szigetvári Viktor, az Együtt-PM társelnöke. Bajnaiék nem fizettek, így elindult a másik Együtt 2014 is, aminek semmi köze a baloldali szövetséghez.

Tiner György, az Együtt 2014 elnöke nem emlékszik semmilyen találkozóra és ajánlatra – írja az Origo. Pártja a héten tudott országos listát állítani, így indul a választáson.

2013 nyarán derült ki, hogy az Együtt 2014 párt név már foglalt, így azt nem tudják felvenni Bajnaiék.

Szigetvári szerint Tinerbe (aki egyébként volt MSZP-s önkormányzati képviselő, alelnöke pedig egykori szociáldemokrata szóvivő) decemberben véletlenül futott bele a Széll Kálmán téren, és a pártelnök nagyjából 30 millió forintot kért a visszalépésért. Tiner ilyenre nem emlékszik, és jogi lépéseket ígér.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.