18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nagy Vagy: szopás vagy nyalás?

életmód
2014 március 09., 14:32

Szopás

A szopás jól definiálható, egyszerű és nemes feladat. Szopni mindenki tud, hiszen ősi reflex, ráadásul

a szopás olyan, mint a biciklizés: nem lehet elfelejteni.

Ebből következik, hogy a szopást csak elrontani lehet, és csakis azzal lehet elrontani, ha valaki nem hajlandó szopni. Ki hallott már olyat, hogy valaki minden szempontból tökéletes, csak egy hibája van: rosszul szopik? Senki. Persze ha egyáltalán nem szopik az illető, az más. Az válóok.

Ezzel szemben a nyalás maga a rémálom. Se eleje, se vége, se füle, se farka, se annak nem jó, aki nyal, se annak, akit nyalnak. Legfeljebb azt hazudja. A nyalás felfoghatatlan, értelmezhetetlen tevékenység, következésképp felesleges, még ha nem is mondható ki róla egyértelműen, hogy káros. Az viszont teljesen nyilvánvaló, hogy nyalni csak az nyal, aki még szopni sem tud.

- anarki

Nyalás

A 444 szerkesztőségében nem akadt senki, aki akár egyetlen érvet is fel tudott volna sorakoztatni a nyalás mellett. Sajnos ez van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.