Torghelle szerint kifejezetten rosszat tett az MTK-nak, hogy lőtt három gólt, arról nem is beszélve, hogy még ki is állítottak valakit a Fradiból

futball
2014 március 09., 12:23
comments 14

Szombaton magyar viszonylatban kifejezetten szórakoztató meccsen nyert kedvenc csapatom, az MTK 3:2-re a Fradi ellen. Ezen a meccsen mutatkozhatott be újra hazai pályán a pár év után visszatérő Torghelle Sándor, akit nem is annyira góljai, hanem kifejezetten alattomos játéka és remek nyilatkozatai miatt vártam annyira.

Nem kellett csalódnom. Ezt a remek nyilatkozatot a csakfoci.hu-nak adta a meccs után:

"Az első félidőben hamar megszereztük a vezetést, és úgy gondolom, hogy ez nekünk egy kicsit nem tett jót, ezáltal ugyanis rögtön a Fradi kezdeményezett, voltak lehetőségeik, kapufájuk, majd ki is egyenlítettek. Szünetre így mentünk be, a második félidőben azonban sikerült kétszer is gólt szereznünk, ez viszont nekünk abszolút nem volt jó. Volt még egy kiállítás is, ami után még rosszabb lett, mert igazából 3-1-nél teljes mértékben elvesztettük a fonalat, abszolút saját magunkat hoztuk nehéz helyzetbe. A Fradi ránk jött, rengeteg helyzetük volt, a széleken meg tudtak bontani minket, folyamatosan jöttek a beadások, egy szépítő gólt sikerült is elérniük, de hála a jó Istennek lefújták a mérkőzést. Nagyon örültem neki, hogy meg tudtuk nyerni ezt a meccset, a sípszó nagyon jókor jött számunkra."

Összegezzünk:

  • Az MTK rúgott egy gólt, ami nem tett jót a csapatnak.
  • Aztán rúgott még két gólt, ami után még rosszabb lett.
  • Tetézve a bajt még ki is állítottak egy fradistát.
  • Kész szerencse, hogy a bíró véget vetett ennek a rémálomnak.

Köszönjük, Sándor! (Csakfoci via Üllőiút129 via Markoferko)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.