A kampánytól függetlenül tájékoztatja a kormány a lakosságot arról, hogy jobban teljesítenek

2014 március 10., hétfő 10:34
18

Gíró-Szász András kormányszóvivő közleményt adott ki, miután ellenzéki politikusok kifogásolták, hogy a kormány beszállt a kampányba, és plakátokon, valamint kereskedelmi tévében is hirdetik a sikereiket.

A Kormányzati Információs Központ az elmúlt négy évben folyamatosan a lakosság megfelelő információkkal való ellátásán dolgozott, ezt a feladatát pedig - a kampánytól függetlenül - a kabinet mandátumának lejártáig ellátja, így a jelenlegi televíziós és rádiós lakossági tájékoztatás is ebbe a folyamatba illeszkedik.

- írta közleményében Giró-Szász András, majd hozzátette azt is, hogy azért is meglepő és érthetetlen az ellenzék különböző szereplőinek vádaskodása, mert a jelenleg zajló kormányzati információs tájékoztatás költsége összességében, a televízió- és rádiófelületeket, valamint a kreatív tanácsadást is magába foglalva, nem éri el a 350 millió forintot.

Ezzel szemben Gíró-Szász szerint a vádaskodó baloldali politikusok megfeledkeznek arról, hogy 2006-ban, amikor ők voltak kormányon, a választásokat megelőzően, csak az utolsó hónapban négy minisztériumnál, azaz a tárcák töredékénél több mint 350 millió forintot költöttek kormányzati eredménykommunikációra.

Ez is azt mutatja, hogy a jelenlegi kormány a fair verseny jegyében jár el

- mondta el a szóvivő. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt