Nem szerelmes a barátnőm. Sose volt. Mit tegyek?

életmód
2014 március 10., 13:10

Kedves anarki!

Barátnőm, akivel már lassan fél éve együtt vagyunk, attól fél, meg fog bántani, mert ő még sosem volt szerelmes, és fél, belém se lesz az. Mit tegyek?

Név nélkül

Kedves Név nélkül,

Két alaplehetőséget tudok elképzelni, számtalan alvariációval.

Kezdem a rosszabbal: a barátnőd a maga sajátos módján arra figyelmeztet, hogy ne vedd annyira komolyan a kapcsolatot, amennyire veszed, mert ő sem veszi. Talán azt látja, hogy túlságosan belelovalod magad az ügybe. És bár nem tudom, mennyi idős a barátnőd, de aki úgy jár-kel a világban, hogy sose volt szerelmes, és most sem az, azzal sok mindent nem lehet kezdeni. Legfeljebb behúzni egy strigulát a kegyetlen, de legalább őszinte rovatba.

Ha neked fontos, hogy szerelmes legyen (mondjuk mert te például szerelmes vagy belé), akkor vagy kibékülsz ezzel az áldatlan helyzettel, és úgy éldegélsz tovább, hogy lemondasz a szerelemről, legalábbis ebben a kapcsolatban, vagy elhúzol a vérbe. Esetleg eléldegélsz ebben a szerelem nélküli, illetve egyoldalúan szerelmes helyzetben, belefáradsz, és akkor húzol el a vérbe.

A másik lehetőség, hogy a barátnőd a maga sajátos módján belőled akarja kihúzni, vajon szerelmes vagy-e. Ebben az esetben valld be az igazat.

Szia,

anarki

Szolgálati közlemény:

Kedves Tabuk Nélkül Levelezők,

Ha aláírjátok a levelet, akár álnéven, akkor tudlak benneteket szólítani valahogy, ha nem, akkor hiába ott a mailcím, nem fogom használni, mert hogy az bizalmas. Úgyhogy írjátok alá valahogy, ok?

Kösz