Ilyen, amikor magyar idegenek csókolóznak először

DIVAT
2014 március 11., 17:51

Elárasztotta az internetet az a finn videó, ami attól különleges, hogy vadidegenek csókolóznak benne. (Akikről persze később kiderült, hogy színészek.) Csakhogy ebben nincs semmi különös.

A magyar televízióban már majdnem egy évtizede megcsinálták ugyanezt, a Viva Tv legendás Club Rotation című műsorában, ráadásul civilekkel. A normcore után most is divatról rántjuk le a leplet: példákkal mutatjuk be, mennyivel a nemzetközi trendek előtt járunk.

A Club Rotation legnagyobb smárolásai

2006

A Debreceni Vigadóban Sári Évi hozott egymáshoz közel két ismeretlent.

Szintén 2006-ban a kazincbarcikai Akropolis Discóban terelt össze két vendéget a műsorvezető.

clubrotation_csok_2

2009

A Club Fonó Békésben az akkor még zöldfülű Istenes Bence közvetítésével így smárolt két idegen.

2010

Istenes Bence több kört is futott, mire 2010-ben Gyomaendrődön a diszkóban szerzett egy nőnek egy megfelelő idegen partnert:

Ja, és

A jamaicai daggeringben is messze megelőztük a világot:

photo_camera GIF: Botos Tamás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.