Mindenhonnan eltüntetik a legjobb magyar bakivideót

bulvár
2014 március 11., 08:08
comments 84

A Comment.com blog írta meg, hogy miért került le az indavideó megosztóról minden idők legjobb magyar himnusz éneklése. Király Linda apukája írta ezt a kedves levelet:

Tisztelt Indavideo,

Mi, a Crown Music Bt., mint az alábbi linken található videó 2014. február 4-től online felületeken történő felhasználásának egyedüli jogtulajdonosa, kérjük a videó azonnali eltávolítását az oldalukról.

http://indavideo.hu/video/Kiraly_Linda_-_Himnusz

Amennyiben kérésünknek nem tesznek eleget, a hatályos jogszabályok alapján jogi útra fogjuk terelni az ügyet.

Együttműködésükben bízva,

Király Tamás

ügyvezető

linda

Így már sem ott, sem a youtube-on nem tudjuk megnézni a hogyan sült bele a magyar világsztár Kölcsey soraiba. Szerencsére a hvg.hu még talált egy igazi harcos kis oldalt, ahol megnézhetjük az emlékezetes alakítást. Mindenkinek ajánlom a videó lementését, hogy az unokák is láthassák.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.