18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

https://444.hu/assets/vagy-speed-kokain2.jpg

Nagy Vagy: speed vagy kokain?

életmód
2014 március 12., 18:24

Speed

Először is 1 gramm szpíd töredékébe, körülbelül nyolcadannyiba kerül, mint 1 gramm kokain. És mivel ennyivel olcsóbb, kevésbé is van felütve mindenféle szeméttel, ezért szerencsére sokkal többen engedhetik meg maguknak ezt a kis örömöt. És természetesen a spuris nem fukar ember, szívesebben is kínálgatja az anyagot. A sunyiban többiek háta mögötti szánalmas kokózás pont a drogozás lényegét, a közösségi élményt öli meg. Régebben ugyan lehetett rajoskodni a koksszal, és finnyázni a csóró spurisokat, mára sokat zuhant az ázsiója a luxus kábítónak, helyette jobb körökben már a minőségi heroin a divat.

A szpídes mindig nagyon kommunikatív és pusztítóan kedves, ez nem mondható el a kokósokról, akik gyakran agresszívek, és a felütött, lidokainos cucctól inkább idegesek, izgatottak lesznek, nem pedig feldobottak. Végül a kokótól közel sem lesz senkinek annyira viccesen yo-yozó feje, mint egy jól bespurizott partiarcnak.

- Ács Dániel

Kokain

A kokain az Isten ajándéka, mondták a Dél-Amerikai indiánok. Nem vitás, ez a kábítószerek királynője. Tulajdonképpen gyógyszer. A fül-orr-gégészek pozitív hatása miatt a mai napig alkalmazzák.

Akinek van egy pici stílusa, az nem fogyaszt egy nyírségi lyukban, rozsdás lábosokban kotyvasztott undorító, szintetikus anfetaminszármazékot. Főleg, hogy a megfelelő ember, a megfelelő helyen hozzájuthat a perui őserdőből származó, természetes kokacserje leveleiből kivont kokainhoz is. A speed hatására az igénytelen drogos csak kérődzve zakatol, mint a gőzeke, ezzel szemben a kokain energetizáló hatására szinte transzcendes élményt kapunk. Kokaint olyan jó ízlésű zsenik fogyasztottak, mint Kosztolányi Dezső vagy Sigmund Freud. Speedet meg olyan aljas rohadékok, mint Adolf Hitler. És próbáld már meg az undorító, keserű, savanyú spurit felkenni az ínyedre! Na, kellemesen bizsereg, és duzzad? Lófaszt, szétmarta a maradék fogadat, te csóri!

- Promó Ottó

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.