https://444.hu/assets/hetedik-pecsét.jpg

A halál járt Barabáson

a hetedik művészet
2014 március 14., 14:00
comments 7

Megelevenedett Ingmar Bergman 1957-es klasszikusa, a Hetedik pecsét zárójelenete, amikor a pestis sújtotta földön a szereplők eljárják a haláltáncot. Persze kevésbé drámai jelentéssel.

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség hőkamerát kezelő járőre tegnap 1:55-kor több személyre figyelt fel, akik dobozokat cipeltek. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol a hőkamera segítségével először egy bokor alatt lapuló külföldi férfira bukkantak, aki kúszva próbált elmenekülni, majd követték a nyomokat és egy családi házhoz jutottak, ahol 4200 karton, 30 millió forintnál is nagyobb értékű csempészcigarettát találtak.

Fotó: police.hu

A rendőrök a helyszínen elfogták az ingatlan magyar tulajdonosát és a cigarettacsempészettel gyanúsítható 7 ukrán állampolgárt. Az ukránok nem jogszerűen voltak Magyarországon, így velük szemben idegenrendészeti eljárás indult. Az ügyet a NAV viszi tovább – írja a police.hu. További képek:

hetedik pecsét a határon 2

cigarettacsempészet 1

photo_camera Fotók: police.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.