A magyar rendőrség szerint az ellenzék közszereplő, a hatalom nem

2014 március 14., péntek 8:08
45

A péntek reggel bicskanyitogtató sztorija az Indexé, bár lehet, hogy ezt így néhány perccel tíz óra után elhamarkodott kijelenteni. A Spirk "Joe" József által szállított sztoriban minden van, amiért a magyar közéletet a bűnüldöző szerveket és jogrendszert imádni lehet.

Zuglóban a még fideszes léptékkel is súlyos kiskirályságban nagyon pörög a kampány, és mindkét fél szennylapokkal támadja a másikat. Először az MSZP jött ki egy Papcsák Ferencet pocskondiázó bulvártermékkel, majd erre tromfolt rá a Fidesz egy saját mocsokprospektussal, amiben Tóth Csabát, a baloldali jelöltet a nemi erőszakkal bezárólag nagyjából a BTK valamennyi bűncselekményével összefüggésbe hozták.

Annak rendje és módja szerint mindkét fél feljelentette a másikat rágalmazásért. Az ügyek a VI.kerületi rendőrfőkapitányságra kerültek, ahol a baloldali feljelentést elutasították arra hivatkozva, hogy Tóth közszereplő, és viselnie kell a kemény kritikát.

Három héttel később viszont ugyanannak a kapitányságnak ugyanaz a főosztályvezetője rágalmazás gyanújával eljárást indított a baloldali szennylapot kiadó Societas ellen.

[Muffled I Fought the Law playing in the distance.]