A világ legembertelenebb cégei: a Nashville-i Áramszolgáltató

Dorothy Chambers férje, Daniel február végén halt meg. Az áramszolgáltató, aminek évtizedek óta ügyfelei, és aminek sosem tartoztak egy fillérrel sem azonnal küldött egy levelet a családnak, hogy írassák át a számlát az asszony nevére hét napon belül, különben kikapcsolják az áramot. Mert 57 év házasság, és a férje elvesztése után teljesen emberséges ilyen határidőt szabni.

A házaspár lánya megpróbálta elintézni az átíratást, de neki nem engedték, mert nem a szülei házába van bejelentve. Ezután a cég kiküldött egy munkást, aki lekapcsolta a hálózatról a néni házát. Az asszony rosszul lett, kórházba kellett vinni.

Nem sokkal később az áramszolgáltató rájött, hogy ez nem volt túl nagy húzás, és visszakapcsolták az elektromosságot. A nő azt kérte, hogy 70 dollárt (15701 forintot) fizessenek ki neki, ennyi volt a kórházi számla, mikor bevitték. Erre a cég nem hajlandó. (Yahoo)

 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.