Becsüljük meg egymást, meg a vasárnapokat

ZENE
2014 március 16., 08:17
comments 7

Bukdácsolós hétvégi délelőttökre összerakott zenei sorozatunkban ezen a héten a jazz felől próbálunk segítséget nyújtani. Hock Ernő válogatott össze egy napot mentő mixet.

Hock maga amúgy számolhatatlan mennyiségű formációban  és zenekarban játszik, leggyakrabban nagybőgőn. Tagja volt a Zubolynak, és játszik a Qualitonsban is. Az ő legfrissebb, teraszos fellépésüket itt lehet megnézni. A mostani válogatást persze erőteljesen meghatározza a jazz, de mellette afrikai népdalok, hiphop és Black Sabbath keveredik könnyedén egymással. Tökéletes egy vasárnapi ébredezéshez.

444_hangOver_#44 - Hock Ernő by !!444!!! on Mixcloud

Kaptunk egy rövid felvezetőt is a mixhez:

Ahogy raktam össze ezt a kis dalcsokrot elgondolkodtam, hogy mostanában nincsenek vasárnapjaim. No de ez persze nem baj, csak ahogy ezeket a dalokat hallgattam arra is rájöttem, hogy másnapos sem nagyon voltam az utóbbi időben. Legalábbis nem vasárnap. Szomorkodni, bágyadozni meg amúgy is minek. Úgyhogy megpróbáltam fölidézni milyen semmit tenni, fetrengeni, próbálkozni föléledni - pláne valami nőcskével - aztán persze vasárnap este megint bebaszni. Meg effélék. Tiszteljétek, becsüljétek és szeressétek egymást meg a vasárnapokat. Békepuszi

hock_ck

Sorozatunknak ez már a negyvennegyedik része volt.  A korábbiakat itt lehet végighallgatni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.