Becsüljük meg egymást, meg a vasárnapokat

2014 március 16., vasárnap 8:17
7

Bukdácsolós hétvégi délelőttökre összerakott zenei sorozatunkban ezen a héten a jazz felől próbálunk segítséget nyújtani. Hock Ernő válogatott össze egy napot mentő mixet.

Hock maga amúgy számolhatatlan mennyiségű formációban  és zenekarban játszik, leggyakrabban nagybőgőn. Tagja volt a Zubolynak, és játszik a Qualitonsban is. Az ő legfrissebb, teraszos fellépésüket itt lehet megnézni. A mostani válogatást persze erőteljesen meghatározza a jazz, de mellette afrikai népdalok, hiphop és Black Sabbath keveredik könnyedén egymással. Tökéletes egy vasárnapi ébredezéshez.

444_hangOver_#44 - Hock Ernő by !!444!!! on Mixcloud

Kaptunk egy rövid felvezetőt is a mixhez:

Ahogy raktam össze ezt a kis dalcsokrot elgondolkodtam, hogy mostanában nincsenek vasárnapjaim. No de ez persze nem baj, csak ahogy ezeket a dalokat hallgattam arra is rájöttem, hogy másnapos sem nagyon voltam az utóbbi időben. Legalábbis nem vasárnap. Szomorkodni, bágyadozni meg amúgy is minek. Úgyhogy megpróbáltam fölidézni milyen semmit tenni, fetrengeni, próbálkozni föléledni - pláne valami nőcskével - aztán persze vasárnap este megint bebaszni. Meg effélék. Tiszteljétek, becsüljétek és szeressétek egymást meg a vasárnapokat. Békepuszi

hock_ck

Sorozatunknak ez már a negyvennegyedik része volt.  A korábbiakat itt lehet végighallgatni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt