Hivatalos: Philip Seymour Hoffman véletlenül lőtte túl magát

baleset
2014 március 16., 16:34
comments 8

Elkészült a hivatalos szakértői vélemény. Eszerint Philip Seymour Hoffman februári halálát véletlen kábítószer-túladagolás okozta. Az Oscar-díjas színészt heroin-kokain-amfetamin nyugtatókeverék ölte meg.

A 46 éves Hoffmant február 2-án tűvel a karjában találták meg Greenwich Village-i lakásában, ahol legalább 50 tasaknyi heroint találtak a hatóságok. A boncolás nem hozott döntő eredményt, így a New York-i orvosszakértői hivatal további vizsgálatokat rendelt el. Julie Bolcer, a hivatal szóvivője a hét végén bejelentette, hogy Hoffman halálát akut kábítószer-mérgezés okozta, szervezetében heroint, kokaint és nyugtatókat is találtak.

photo_camera AFP PHOTO / Robyn Beck

A rendőrség pár nappal a színész halála után négy embert vett őrizetbe azzal a gyanúval, hogy feltehetően ők látták el kábítószerrel Hoffmant. Egyiküket később szabadon engedték.

Hoffman nyíltan beszélt korábbi függőségéről és tavaly elismerte, hogy visszaesett. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.