Rossz az idő, de jobb lesz, aztán megint rosszabb

időjárás
2014 március 16., 08:24
comments 5

Elég hideg van kint, és az eső is esik Budapesten. Az Időkép szerint vasárnap egy melegfront hatására először többfelé, aztán délután inkább keleten, délkeleten alakulhat ki eső, zápor, miközben nyugaton majd elkezd felszakadozni a felhőzet. Erős, sokfelé viharos lesz a nyugati, északnyugati szél, 10 és 18°C közé melegszik a levegő. Délnyugaton lesz a legmelegebb.

giphy

Hétfőn is marad a szeles idő, a gyors felhőátvonulásokból leginkább északkeleten alakulhatnak ki záporok, kisebb eső. A szelet a délnyugati országrész kivételével viharos lökések kísérhetik. Hajnalban 4-10, délután 14-20°C várható.

Kedden az ország nagy részén több órára kisüt majd a nap, kellemes tavaszi idő lesz, az enyhe hajnal után délutánra 15 és 20°C közé melegedhet a levegő, jelentősen veszít erejéből a szél is. Szerdán aztán megint hidegfront jöhet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.