A nem végleges adatok szerint a krímiek 96,77 százaléka akar Oroszországhoz csatlakozni

külföld
2014 március 17., 07:55
comments 43

1 233 002 ember szavazott a csatlakozásra Oroszországhoz a krími szavazáson, ismertette a még nem is végleges adatokat a népszavazás szervezőbizottságának elnöke, Mihajlo Malisev. Ez már most 96,77 százalékos támogatottságot jelent, és a legnagyobb, orosz többségű város, a fekete-tengeri flottának otthont adó Szevasztopol adatait még nem is összegezték. Vagyis:

van rá némi esély, hogy még nőjön is a csatlakozást támogatók aránya.

A szervezőbizottság szerint a szavazáson a krímiek 83,1 százaléka szavazott. Hogy ezt honnan tudják, az rejtély. Az ukrán hatóságok nem adták ki a névjegyzéket a krími szervezőknek. Nem mintha ez számítana is bármit az orosz hadsereg szoros felügyelete mellett tartott, kizárólag Oroszországban elismert szavazáson. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.