A miniszterelnökség nem hajlandó elárulni, hogy alakváltó gyíklény-e Orbán Viktor

ORBÁN
2014 március 18., 13:43

"Nem vagyok alakváltó gyíkember. (...) Nem csak egy doktorhoz, hanem még egy állatorvoshoz is elmentem, és mindketten megerősítették, hogy nem vagyok gyík... Soha nem voltam még űrhajóban, nem voltam az űrben, de még a nyelvem se túlságosan hosszú."

- mondta Új-Zéland miniszterelnöke egy állampolgári adatigénylésre válaszul. Amikor először olvastam ezt a hírt, kicsit emésztenem kellett, és megválaszolni magamban pár kérdést:

  1. Miért lenne Új-Zéland kormányfője gyíkember?
  2. Kik azok a gyíkemberek?
  3. Magyarország miniszterelnöke miért nem áll ki a nép elé és jelenti be, hogy ő sem egy természetfölötti hüllő?

Minden, amit tudni akartál a gyíklényekről, de sosem merted megkérdezni

Az első két kérdésre a válasz dióhéjban ez: a gyíklények (szakzsargonnal élve: reptiliánok) olyan földönkívüli faj tagjai, akik egy több szintű összeesküvésben akarják leigázni az emberiséget, és végső céljuk – nyilván – a Föld globális koncentrációs táborrá alakítása. Az elmélet a szokásos: minden rossz ami a világban történik, az egymással összebeszélő kormányok és az ezeket irányító titkos társaságok miatt van. Akik a jól kiépített hazugsággyárukkal butítják az embereket, melynek alapkövei a globális média(=agykontroll), az oktatás(=agykontroll) és a népmérgezés(=agykontroll). Például ezt a cikket is a nemzetközi gyíklény szabadkőművesek pénzelik, hogy hiteltelenítse az összeesküvés-elméleteket.

A Hold Mátrixot még nem is említettem

Persze a fentiek csak a látható tünetei annak az összeesküvésnek, ami mögött a reptiliánok állnak. Az emberiség nagy szerencséje, hogy ezek a lények nem tudnak átjönni a mi valóság-síkunkra, ezért

zsidó bankárcsaládokkal szaporodnak, hogy a félig gyík, félig ember alakváltó unokáikon keresztül irányítsanak minket.

Mintha ez nem lenne már önmagában elég, még a Hold is az ő álcázott űrhajójuk, ahonnan a hatalmas hologramgenerátorukkal a tudatunkba sugározzák azt, amit látunk (ez az úgynevezett Hold Mátrix). Ezekről és még sokkal több gyíklény bizonyítékról beszél ebben a 6 óra 45 perces(!) videósorozatban az összeesküvés kitalálója leleplezője, David Icke.
Érdekes adat: az USA-ban a választópolgárok 4%-a hisz a bolygónkat gyarmatosító gyíklényekben.

Több, mint gyanús

Áttérve a harmadik kérdésre: ha az új-zélandi miniszterelnök képes volt őszintén beszélni a dimenziókon átívelő gyarmatosításokról, akkor joggal vetődik fel a kérdés, hogy Magyarország miniszterelnöke ezt miért nem tette még meg?
A Szaniszló Ferenc-i értelemben vett oknyomozó újságírás legszebb nyomdokain haladva írtam a Miniszterelnökségnek és a Magyar Ufókutató Szövetségnek, hogy ők is szólaljanak meg a témában, nehogy figyelmetlenségből csak a választások után derüljön ki, hogy Orbán Viktor egy idegen gyíkhatalom alakváltó nagykövete.

Hiába próbáltam rápirítani a titkárságra, nem érkezett válasz. Itt már elkezdett éledezni bennem a gyanú, hogy mégis mire fel ez a nagy titkolózás. Egyszerűen nem hagyott nyugodni a gondolat:

mi van, ha mégis igaz?

Miért adnának hivatalos kormányzati szervek termékeny táptalajt az ilyen összeesküvéseknek, ha egyszerűen cáfolhatnának minden információt? Nem lenne egyszerűbb Orbánnak, ha kiállna a nép elé és személyesen számolna le az emberi mivoltának megkérdőjelezésével? Milyen érvek húzódnak meg a mögött, hogy válaszra sem méltatnak egy újságírót egy lassan negyedszázados demokráciában?
Mivel a szép szó nem segített a jog rideg eszközeihez kellett nyúlnom. A Társaság a Szabadságjogokért gyorstalpalójának köszönhetően közérdekű adatigénylést nyújtottam be a Miniszterelnökséghez, és a biztonság kedvéért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz is címeztem egy levelet.

Végül csak az utóbbi válaszolt, egy konkrétumokat nélkülöző levélben.

Tisztelt Uram! Ön közérdekű és közérdekből nyilvános adat megismerése iránti igénnyel fordult a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (a továbbiakban: Hatóság), amelyben Orbán Viktor miniszterelnök személyével, családjával és ismeretségi körével, valamint a Magyarországot fenyegető külső hódító támadásokkal összefüggésben keletkezett adatokat kívánja megismerni.

- indított a levél, de azon túl, hogy példásan feldolgozták a kérdéseimet nem voltak hajlandóak érdemi választ adni.

A Hatóság irányába tanúsított kitüntető figyelmét köszönöm, azonban tájékoztatom, hogy a Hatóság az információs önrendelkezési jog és az információszabadság érvényesülését ellenőrzi, nem feladata tehát az adatszolgáltatás olyan közérdekű és közérdekből nyilvános adatokról, amelyek nem találhatóak a kezelésében.

Álljunk meg egy szóra!
Az a Hatóság melynek célja az állampolgárok minél szélesebb körű tájékoztatásának biztosítása és az információszabadság demokratikus eszméjének védelme, egyből hatáskörén kívülinek bélyegez egy ilyen jelentős kérdést?

Azért ez már több, mint gyanús.

És, ha mindez nem lenne elég, a Miniszterelnökségtől máig nem érkezett válasz a kérdéseimre. Pedig törvény kötelezi őket arra, hogy 15 napon belül válaszoljanak az adatigénylésekre. Nem lehet másra gondolni, mint arra, hogy a magyar állam titkolózik a polgárai előtt. De vajon mit rejtegetnek? És miért pont a gyíkemberek földi tartózkodását övezi a karhatalom okozta homály? Mindez csupán a véletlen csalfa játéka lenne, vagy valami egészen más, nagyobb horderejű titok áll a háttérben? Mi lehet az, ami a Kormánytól egészen az Ufószövetségig mindenkit elhallgattat?

Vagy még inkább,

kik lehetnek azok?


A címlapkép Vörös István munkája.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.