Kámforrá vált a motoros robbantó?

bűnügy
2014 március 18., 07:31
comments 11

Megszűnőben a lakossági bejelentések, a DNS minta és az ipari TNT sem vitte közelebb a rendőrséget a lehel úti robbantóhoz. A Blikk szerint az ezzel foglalkozó nyomozócsoport is kisebb energiával van az ügyön. Állítólag csak két nyom van:

  • egy hajléktalan, aki a sisak miatt nem látta a robbantó arcát, csak a hangját hallotta mikor a robbantás előtt elküldte a helyszínről,
  • a biztonsági kamerák képei, amiből csak a motortípusa és az elkövető testalkata látszik.
photo_camera MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Eddig a titkosszolgálat, a TEK és a rendőrség több mint ezer embert ellenőrzött, de nem lelik a férfit. Lehet, hogy végrehajtotta a tökéletes bűncselekményt, ami tökéletesen értelmetlen volt. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.