Hős szegedi újságírók vak ebet mentettek

ÁLLAT
2014 március 19., 11:21

Szerda délután kaptuk a hírt a déli országrészből, hogy ismét nagy tettet hajtott végre a Szegedma újságírója. A beszámoló szerint a lapot egy lelkes állatvédő kereste meg, miután talált egy kis, cuki pincsit. A zsurnaliszta a jószágot azonnal állatorvoshoz vitte, aki azon nyomban ellenőrizte, hogy a kutya el van-e látva azonosításra is alkalmas csippel.

A kutyus nem volt regisztrálva.

eb_szeged

A lap szerkesztőjét Szabó Ildikó doktor tájékoztatta a pincsi állapotáról is. Sajnos mindkét szemére teljesen vak az állat. Hallása, szaglása viszont kiváló a kis szőrösnek. Az újság munkatársai

Hobo

névre keresztelték a jószágot, aki most a Tappancs Állatvédő Alapítványnál várja sorsa jobbra fordulásást. Gratulálunk az újságnak a mentéshez. Legutóbb az újság operatőre mentett meg egy vakondot. Ha van szerkesztőség, ami kompromisszummentesen kiáll az állatokért, az a Szegedma.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.