A rendőrség szerint Welsz nem vett be semmit és nem bántotta senki

2014 március 21., péntek 18:06
58

A rendőrség péntek este sajtótájékoztatót tartott Welsz Tamás halálával kapcsolatban. Azt mondták, külsérelmi nyomot nem találtak rajta, idegen anyagot pedig nem vett magához, írja z MTI. Welszet igazságügyi orvosszakértők jelenlétében boncolták. A férfi együttműködött a rendőrökkel, és nem alkalmaztak semmilyen kényszerítő eszközt, így bilincset sem vele szemben.

Kovács Viktória, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, hogy az elhunyt maga jelentkezett a rendőrségnél annak érdekében, hogy önként átadjon birtokában lévő dolgokat. Erről azonban a rendőrség nem ad részletesebb tájékoztatást.

Budapestről ment a rendőrökkel Érdre, az otthonába, ahonnan aztán visszamentek Budapestre. "A szolgálati gépjárművel Budapest felé haladva 15 óra 3 perc körül tűnt fel a rendőrök számára, hogy a férfi beszéde akadozik, majd szemei felakadnak, elveszti eszméletét. A férfit a rendőrök az általuk ismert legközelebbi egészségügyi intézménybe szállították, ahová 15 óra 17 perckor érkeztek. Az egészségügyi intézményben azonnal megkezdték a férfi ellátását, újraélesztését, ez azonban nem járt sikerrel, 15 óra 55 perckor a férfi meghalt. "

"Végleges szakértői véleményt valamennyi vizsgálat elvégzése után adnak a rendkívüli haláleset körülményeit vizsgáló hatóságnak", mondták.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt