Elég durva, hogy ki játszhatja Matthew McConaughey után a True Detective főszerepét

FILM
2014 március 21., 14:59
comments 7

Matthew McConaughey nem vállalta el a következő évadot, ami eleve tök másról fog szólni, mint a mostani. Nic Pizzolatto, a sorozat kitalálója azt mondta, hogy a második évad egy kemény nőről, rossz emberekről, és az amerikai közlekedési rendszer okkult történelméről fog szólni.

203

A Hollywood Life azt is tudni véli, ki jöhet a főszerepbe, nyilván nem a kemény nő helyére. McConaughey után egy másik Oscar-díjas arc, Brad Pitt kaphatja meg a szerepet. Persze még tökre nem biztos semmi, de elég erős lenne a szerepre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.