https://444.hu/assets/welsz_erd_6.jpg

Jó ember volt, takarodjanak innen!!4!

Tbg
POLITIKA
2014 március 21., 13:42
comments 35

Itt az emberek inkább magas falak mögött élnek

- mondja Welsz egyik szomszédja, az érdi Bádogos utcában. A környéken mindenki ismerte látásból Welsz Tamást, de köszönőviszonyon túl nem jutottak, Érdnek ezen a részén nem az a tipikus falusi élet megy.
welsz_erd_5

Ő nem tologatott errefelé babakocsit

- mondja egy nagymama és a lánya, akik a Welsz háza melletti játszótérre igyekeznek.

Maga a Welsz-birodalom egy egész utcatömböt elfoglal, Welsz háza mellett még négy épületet számoltunk össze, az egyik a Charity March mentőállomása, két másik irodaépület funkciója ismeretlen maradt előttünk. A Welsz villája mögötti házban Welsz Antal, az édesapa lakik.

welsz_erd_'

Ez volt az egyetlen porta, ahol egy hozzátartozóval tudtunk beszélni, a kaputelefonban egy zaklatott női hang szólalt meg. Aki mint mindenki más a környéken a televízióból értesült csak a történtekről, de annyit elárult, hogy Welsz Antal az édesapát kikészítette gyermeke halálhíre.

Folyamatosan zokog

- mondta a nő. Elérni sajnos nem lehetett.
welsz_erd_4

Jó ember volt!

- kiabálja felém egy úr, kezében seprűt lóbál.

Takarodjanak innen!

- folytatja.

A bácsi Welsszel jó viszonyban lehetett, de ennél többet nem árul el nekünk, sőt veréssel fenyegetőzik.

Egy negyedórával később egy fehér autó áll meg a háza előtt, egy nagy paksamétányi dokumentummal a kezében bemegy egy férfi a bácsi házába. Susmorognak.

welsz_erd_2

Welsz Tamás kamionos szembeszomszédja még elmondja, hogy Welsz 15-20 éve költözött Érdre, folyamatosan épült ki a villakomplexum.

Mindenki megbaszhatja kurva anyját, ezt nyugodtan írja meg!

- mondja a kamionos, aki csak azt sajnálja, hogy miért nem az ő, devizahittellel terhelt, félkész házát mutatta meg az Érdre özönlő sajtósoknak, és foglalta volna el maga Welsz villáját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.