16 évet kapott a tacomai férfi, aki mélyhűtőbe rakta hathetes lányát

bűnügy
2014 március 22., 07:38
comments 7

Pénteken letöltendő börtönbüntetésre ítélték a 25 éves Tyler Deutschot a washingtoni Tacomában. A vád szerint -12 fokos fagyasztószekrénybe rakta hathetes lányát egy órára, hogy az abbahagyja a sírást.

A hatóságok szerint a csecsemő testhőmérséklete 29,5 fokra csökkent. Deutsch bántalmazta is a lányát, akinek a karja és a lába is eltört, és fejsérüléseket is szenvedett.

A csecsemő túlélte a fagyasztást, sőt, teljesen felépült. Ez azonban nem befolyásolta az esküdteket, igazat adtak az ügyésznek, aki szörnyűnek és megmagyarázhatatlannak nevezte az esetet.

Deutsch január 31-én súlyos testi sértésben vallotta magát bűnösnek. (Via The Seattle Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.