Semjén Zsolt elképesztő deduktív logikai képességekről tett tanúbizonyságot

POLITIKA
2014 március 22., 10:49

A megyék a fejlesztési régiókkal szembeni létjogosultságáról beszélt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szombaton Fejér megyében a Fejér megyei megyenap alkalmából rendezett ünnepi megyei közgyűlésen.

Megye.

A magyar közigazgatás Szent István király óta létező területi egysége Semjén Zsolt történelmi megfigyelése szerint már akkor is létezett, "amikor az Európai Unió sehol sem volt".

"Ezeréves megyéket nem adunk fel, mert ha a Szent István óta fennálló rendszer ezer évig jó volt, jó lesz további ezer évig is" - mondta, illetve az MTI szerint hangsúlyozta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.