Éééés... túlélte!

baleset
2014 március 23., 12:34
comments 1

Egy terepjáró fának ütközött Szegvár határában

 

Egy terepjáró fának ütközött Szegvár határában

A Csongrád megyei Szegvár mellett ütközött fának, rögtön kettőnek is ez a Toyota pickup, amit egy harminc körüli férfi vezetett. Nem volt túl jó álapotban, amikor kórházba szállították, de túlélte a balesetet, ami a kocsi állapotát tekintve nem kis mázli. Egyébként ez az útszakasz nem különösebben bonyolult, a környéken mégis népszerű szokás úgynevezett nemszomjas állapotban, jó gyorsan valami fának vezetni. (MTI fotó: Donka Ferenc)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt