Egy fideszes képviselő, hat trafik

Mike György alsózsolcai alpolgármester és felesége, Csöbör Katalin fideszes képviselő kültagjai a Trafik Management Bt.-nek. A cég hat trafikot üzemeltet Miskolcon, Alsózsolcán és Felsőzsolcán, írja a Blikk. Bár az egyik miskolci dohánybolt még meg sem nyílt, annak sikere garantált, hiszen a Tiszai pályaudvaron található.

csobor3

A Trafik Managment Bt. tulajdonosa  Závodszki Andrea, aki Csöbörtől pár háznyira lakik. A Blikk megkereste a fideszes képviselőnőt, hogy a trafikokról kérdezzék:

Úgy tudom, a férjem tavaly ősszel, jóval a trafikpályázatok győzteseinek kihirdetése után egy gazdasági társaság kültagja lett. Mivel a társaság később alakult, mint a pályázatok lezárultak, ezért nem is segíthettem, és nem is segítettem a koncessziók elnyerésében.

Igaz, a céget pár nappal azelőtt alapították, hogy kihirdették férje egyik üzlettársának koncessziós győzelmeit. (Blikk)

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.