Hágában italoztak Obama titkosszolgái, hazaküldték őket

külföld
2014 március 26., 06:22
comments 5

Jó reggelt, nem csak önöknek volt nehéz éjszakája! Három ügynök a Secret Service-ből tegnap annyira beiddogált Hágában, hogy haza kellett őket küldeni. Többek között ők vigyáztak Obamára, amíg az elnök Európában turnézik. Az egyik ügynök annyira megitta a magáét, hogy elájult a hotel aulájában. Nem volt mázlijuk, mert a titkosszolgálat vezetője is velük utazott, és reggel egyből riasztani tudták a hotel alkalmazottai.

Pedig erre az esetre már szabályokat is hoztak a cartagenai botrány után, amikor egy tucat titkosügynök nagyon beivott, hogy prostituáltakat rendeltek a hotelbe, ahol éppen az elnököt várták. Az elnök egyébként Brüsszelbe utazik tovább, ahol még sosem járt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.