Napi nagykoalíció: Kóka János egyszerre utazott Orbánnal Rijádba

POLITIKA
2014 március 26., 07:47
comments 22

Az Index a repülőtéren érte utol a volt SZDSZ volt elnökét, aki éppen akkor érkezett vissza Szaúd-Arábiából, ahol üzletről tárgyalt. A lap szerint Kóka annak a mobilfizetési szoftverekkel foglalkozó Cellum-csoportnak keresett új piacot, amelyben érdekeltsége van Gyurcsány Ferencnek. sőt Oszkó Péternek is.

Orbánt 120 fős üzleti delgáció kísérte a kétnapos rijádi túrára. Kóka azt mondta:

„nem Orbán Viktor szűkebb stábjával érkeztem Rijádba, de minden politikai széljárástól függetlenül természetesen hiteles hátteret ad a miniszterelnök jelenléte”.

Ezért időzítette az útját Orbánéhoz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.