Szíjjártó intézte Martonyinál Kóka diplomata útlevelét

gazdaság
2014 március 26., 18:55

Tudta meg az Index. A Külügyminisztérium árulta el nekik, hogy a volt miniszternek és SZDSZ-elnöknek tavaly március óta van ilyen okmánya, és most is ezzel utazott Szaúd-Arábiába az Orbán Viktort kísérő delegáció tagjaként. Szíjjártó Péter titkársága szerint Kókának azért lehet diplomata útlevele, mert egykori gazdasági miniszterként külgazdasági ügyekben ma is aktív. Szaúd-Arábiában például Cellum nevű, mobilfizetési megoldásokat kínáló cége érdekeit képviselte.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.