Háromszáz vízen lebegő tárgyat talált egy thaiföldi műhold

baleset
2014 március 27., 08:30
comments 6

Az Indiai-óceán távol eső, déli területén, azon a területen, ahol húsz nappal ezelőtt valószínűleg lezuhant a Malaysia Airlines egyik repülőgépe.

Anond Snidvongs, a thaiföldi műholdakat figyelő állami ügynökség vezetője közölte csütörtökön, hogy a tárgyak nagysága két métertől tizenöt méterig terjed, és az ausztráliai Perth várósától mintegy 2700 kilométerre sodródnak a tengeren.

Szerdán a malajziai közlekedési miniszter közölte, hogy egy francia védelmi és űripari cég által négy nappal korábban készített műholdfelvételeken mintegy 122 tárgy látható a tengerben, több mint 2500 kilométerre délnyugatra Ausztráliától.(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.