Két megyében, két különböző párt színeiben is jelölt próbált lenni Csonka Eszter

politika
2014 március 27., 07:42
comments 15

Csonka Eszter leleményes embernek tűnik. A könnyített jelöltállítási szabályokat kihasználva két választókerületben, a szigetváriban és a balatonfürediben is megpróbált indulni.

A baranyai 4-es, szigetvári körzetben a Rend, Szabadság, Jólét Párt színeiben gyűjtötte össze az ötszáz aláírást, míg a veszprémi 2-es, balatonfüredi körzetben a Határon Túli Magyarok Pártja (HATMAP) nevű képződmény jelöltjeként tette meg ugyanezt.

A Nemzeti Választási Iroda viszont megállapította, hogy a két Csonka Eszter egy és ugyanaz a személy. Addigra már Szigetváron elfogadták a jelölését, így Balatonfüreden elutasították. De a jelölteknek járó egymillió forintos támogatást így is megkaphatta.

A HATMAP-nak és a Rend, Szabadság, Jólét Pártnak nem sikerült országos listát állítania, így párttámogatásra egyik sem jogosult. (Via BAMA)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.