A miniszterelnök úr, mint a villám, Szabadkán termett leleplezni

POLITIKA
2014 március 28., 16:08
comments 7

Kosztolányi Dezsó egészalakos szobrát. Pedig nem is olyan rég még a 4-es metrót avatta. De még ezzel a bravúrral se sikerült letaszítania az eheti átadóverseny éléről Áder Jánost, aki kedd délelőtt még Izraelben tárgyalt, hogy aztán este már a Várkert Bazár minden egyes építőmunkását Ybl Miklós méltó utódjának nevezhesse.*

Helyesbítés: A hivatkozott cikkben tévesen állítottam, hogy Áder János Izraelből repült haza a Várkert Bazár bejárására, valójában Budapesten találkozott Izrael vezető rabbijaival.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.