Szerinted hány éves ez a testépítőnő?

meghökkentő
2014 március 28., 13:58

Ernestine Shepherdnél jobb példa nincs arra, hogy a fiatalság és a szépség nem a korral jár. Első látásra sohasem találnád ki, hogy ez a lapos hasú, formás, kidolgozott testű nő hány éves. 40? 50? 60??? Nem. 77! Ernestine 77 évesen úgy néz ki, ahogy harmincévesen is kevesen.

Pedig 56 éves koráig még csak nem is edzett semmit. Akkor is csak azért, mert a testvérével nem érezték jól magukat bikiniben. Aztán a testvére meghalt, amiről Ernestine nagyon kikészült. Magas volt a vérnyomása, refluxa volt és rendszeresen pánikbeteg lett. Azt mondta, csak attól jött rendbe, amikor a testvére megjelent álmában és arra kérte, folytassa tovább az eddzést. Folytatta. 2010-re már a világ legöregebb még versenyző testépítőnője lett a Guiness Rekordok Könyve szerint.

Itt az ideje abbahagyni a magyarázkodást és nyomás a konditerembe!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.