Most rohanj a plázába orbánviktoros ingért!

DIVAT
2014 március 29., 10:38
comments 31

Úgy tűnik a miniszterelnök véletlenül mindig ugyanahhoz a vállfához nyúl, amikor a bulvárlapok emberarcú politikusát igyekszik játszani. Pedig lehetne kreatívabb.
Most épp a legfrissebb Story magazin címlapján őrködik az Orbán-lányklán felett.

A klasszikus, letisztult vonalvezetésű gingham kockás ing Orbán fiatalosan konzervatív családfő outfitjének a mindenkori alapja. Ezt vette fel a Hot magazin karácsonyi fotózására is, a veje, a gyékényflaska és a pálinkája mellé.

photo_camera Orbán Viktor kockás hasa

Na, de ez önmagában nem egy nagy felfedezés, viszont az már igen, hogy most egy ilyen ing csak 3990 forint a H&M-ben.

Végre mindenki számára elérhetővé vált a miniszterelnöki stílus!

Kár, hogy ehhez egy svéd multi kellett.
Nagyon remélem, hogy ez a cikk felnyitja a kormány szemét a mindeddig indokolatlanul államosítatlan divatiparra és pár éven belül jön a fashionmutyi. Igény az volna rá.

Addig meg itt a logótervem, hogy a Hennes & Mauritz-ból is végre Orbán & Viktor lehessen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.