36 négyzetmétert nőtt Rogán Antal lakása

2014 március 31., hétfő 8:00
137
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Egy télikerttel és a lépcsőház egy hat négyzetméteres darabjával, összesen 36 négyzetméter területtel bővítette eredetileg 149, így viszont már 185 négyzetméteres lakását Rogán Antal a Pasa Parkban, írja a Blikk, és erről számolt be vasárnapi közleményében Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke is. Rogán a lakás méretnövekedését nem tüntette fel vagyonnyilatkozatában, ahogy azt sem, hogy az épületben két garázsbeállója is van.

A Pasa Park lakóparkban Rogánnak és nejének is van lakása - az utóbbi, 141 négyzetméteres lakáson Rogánné 52:48 arányban osztozik Deák Annamáriával, aki Rogán helyettesének, Puskás Andrásnak a neje. A két lakás két külön lépcsőházban van, Rogáné a C. épület harmadik emeletén, Rogán Gaál Cecíliáé a B. épület első emeletén.

Rogán korábban azzal érvelt, hogy a második lakás azért kellett, hogy egybenyithassák a már meglévővel. Bár magam is élcelődtem azon, hogy ez a szintkülönbség miatt nehézkés lehet, valójában a két lakás egy szintben van - a Pasa Park C. és B. épülete szomszédos, de a terepviszonyok miatt két szintnyi eltolódás van köztük, írta egy, a terepet ismerő forrásunk. Szerinte Rogánék valóban összenyitották a két lakást - ez minden bizonnyal nincs feltüntetve a tulajdoni lapon, mivel Rogánné tulajdoni hányada alapján 71 négyzetmétert birtokol a Deák Annamáriával közös, 141 négyzetméteres lakásból, többet, mint amennyivel a tulajdoni lap alapján Rogán lakása gyarapodott. A közös lakás másik felét Deák és férja, Puskás használja - nekik amúgy ezen kívül is van egy 141 négyzetméteres lakásuk a Pasa Parkban.

Rogánék amúgy baráti környezetben élnek, alpolgármestere mellett Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter is a szomszédjuk, neki a D. épületben van egy 137 négyzetméteres lakása.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt