Beperelte New York városát a férfi, aki leesett a szikláról amire maga ugrott fel

külföld
2014 március 31., 14:37
comments 20

A New York-i Hudson River Park dísze egy sziklacsoport, a Stonefield. Ez különböző méretű és formájú sziklákból áll. A legtöbb szikla egészen alacsony, de a központi darabja majd háromméteres.

Erre próbált felugrani Jonathan Stock.

"Nekifutottam és ráugrottam. Viszonylag pontosan tudom, hogy mi történt ezután. Megpróbáltam felegyenesedni, de hátraestem az arcomra" - mondta.

A balesetben elszakadt az Achilles-ina. És mert ilyen súlyos sérelem érte, be is perelte a várost, mert szerinte a magas szikla "veszélyes". Ügyvédje szerint pedig "minden atlétikus embert arra csábít, hogy megpróbáljon ráugorni". (Via New York Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.