Ma Varga Mihály módosította a vagyonnyilatkozatát

POLITIKA
2014 április 01., 14:30
comments 91

vargami

A gazdasági miniszter is kifelejtett ezt-azt a vagyonnyilatkozatából, mint Rogán Antal. Pár órája küldtünk neki levelet, hogy miért hagyott ki dolgokat. Arra ugyan nem válaszolt, de vagyonnyilatkozatát módosította. Ő is a Pasa Parkban lakik, mint Rogán, aki az elmúlt 11 napban kétszer korrigált. Ez egy ilyen hely.

Tegnap még csak a 137 négyzetméteres lakás volt a január 31-én leadott papírok között. Mára bekerül a budai teremgarázs és tárolóhelyiség + 41 négyzetméteren. Vargának egyébként a tulajdoni lapok szerint két helye van a teremgarázsban és 1 tárolója, ezek maradtak ki.

Varga egyébként nem most először felejtette ki ezeket a vagyonnyilatkozatából, a kormany.hu-n elérhető 2010 óta leadott 5 dokumentum egyikében sem szerepeltette.

UPDATE

Ezt a levelet most (17:11) kaptuk a Nemzetgazdasági Minisztériumtól, Varga Mihály szavait továbbítják:

2009-ben vásároltam egy 137 nm-es lakást családommal a II. kerületben, ahol négy gyerekemmel és feleségemmel élek. A vagyonnyilatkozatomnak megfelelően a lakás 4/9-ed része az enyém. A lakáshoz tartozik az osztatlan közös tulajdonban lévő teremgarázs 64/894-ed tulajdonjoga, amit a vagyonnyilatkozatom mai módosításában feltüntettem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt