Jogsértő volt a plakátletépés Érden

POLITIKA
2014 április 02., 11:45
comments 6

Amikor a közterület-felügyelet eltávolította a villanyoszlopokról a választási plakátokat – ezt mondta ki a Kúria. A PM-es Dorosz Dávid fordult a választási bizottsághoz az eset miatt, de a helyi és az országos szerv is hatáskör hiányában utasította el beadványát. A Kúria szerint viszont jogsértő volt a plakátok leszedése, a választási bizottságok tévedtek, amikor hatáskörük hiányát állapították meg. Választási plakát elhelyezésére kizárólag a választási eljárásról szóló törvény irányadó, nem pedig közúti közlekedési szabályok vagy reklámtáblák elhelyezésére vonatkozó rendelkezések. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.