Megalakult az új francia kormány

külföld
2014 április 02., 10:15
comments 1

A 16 tagúra szűkített új francia szocialista kormányba két új politikus lépett be: Francois Rebsamen, a szenátus szocialista frakcióvezetője és Ségolene Royal, a 2007-es elnökválasztás baloldali vesztese, írja az MTI. Francois Hollande államfő egykori élettársa és négy gyermekének anyja a környezetvédelmi tárcát kapta meg, amit már 1992-ben is irányított, miután a korábban két minisztert adó Zöldek párt nem volt hajlandó szerepet vállalni az új kormányban Manuel Valls miniszterelnök jobbos nézetei miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.