Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Cink és a 444.hu

444
2014 április 02., 10:00
comments 39

AZONNAL KÖZÖLHETŐ!

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a 2014-es országgyűlési választásokkal kapcsolatos (vonatkozásában) tartalomelőállítási feladatok ellátására a Cink.hu online internetes weboldal és a 444.hu.

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött Magyarország két vezető online médiavállalkozása, az amerikai Gawker blogcsoport magyarországi fiókja, az üde-fiatalos-szellemes hangütéséről ismert Cink.hu valamint a lendületes, ironikus, nagy betűs magyar nyelvű tartalomszolgáltatásban piacvezető 444.hu. A két népszerű webkikötő együtt, kart karba öltve, vállt vállnak vetve, fej fej mellett közvetíti, elemzi, tudósítja a 2014-es választásokat április 6-án.

Az olvasó szempontjából ez praktikusan annyit jelent, hogy vasárnap nagyobb részt ugyanazokkal az anyagokkal találkozik majd, akár a cink.hu, akár 444.hu domént gépeli be böngészője címsávjába. Lesznek már közös anyagok előtte is, de nem biztos.

A két szerkesztőség a választás estéjén összeköltözik, és a 444.hu Margit körúti választási központjából tartja ellenőrzés alatt az eseményeket.

photo_camera Szily László (balról) és Gazda Albert (jobbról) valamint két, minden politikai szimbólumértéket nélkülöző szegfű (középen) az aláírást követő percekben a Szent István körút 17. szám alatti Spazio kávézóban. (Remek ebédmenü, barátságos árak, a város legjobb Prosecco-kínálata, kiemelkedően kedves pincérlányok.)

„Ez a magyar médiákumokban mindeleddig példátlan, úttörő kezdeményezés teljesen új megvilágításba helyezheti mindazt, amit ilyenkor új megvilágításba lehet, sőt szükséges helyezni” – mondta a startégiai együttműködési megállapodással kapcsolatosan (vonatkozásában) Uj Péter, a 444.hu főszerkesztője, azt követően, hogy kézjegyével látta el a stratégiai együttműködési megállapodást..

photo_camera Mindeközben a 444.hu szerkesztőségében folynak a választási előkészületek...

„Az együttműködés révén mindkét világhálós ottlap széleskörűen, az olvasók érdekeit maximálisan figyelembe véve, a legkorszerűbb szakmai követelményeknek megfelelően, világszínvonalú” – szögezte le Gazda Albert editor-in-chief, a Cink.hu képviseletében.

„A számlát legyen szíves” – tette hozzá a lényeglátásáról ismert szerkesztő, Szily László (Cink.hu).

Aztán mindenki stratégiailag hazaballagott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.