Zuschlag az Összefogás Párt rendezvényén beszélt

POLITIKA
2014 április 02., 18:27
comments 13

Komoly folyamat ábrán tudom csak átadni, hogy mi történik.

MSZP → Börtön → Könyv → Századvég, Napi Gazdaság

Összefogás Párt ↔ Kormányváltó Összefogás

photo_camera Szepessy Zsolt (Fotó: Botos Tamás)

Szóval a Szepessy Zsolt féle Összefogás Párt tényfeltáró fórumán jelent meg a börtönviselt Zuschlag, írja a Hír24. Szidta Gyurcsányt, hogy mennyire konok és makacs volt, újra beszél állítólag feketepénzekről. A rendezvényre meghívták MEsterházyt meg Gyurcsányt is de nem jöttek el. Szepessy Zsolt pártja korábban kifogásolta, hogy az MSZP-Együtt PM-DK-Liberálisok fogat elvette tőle az Összefogás nevet. Szepessyéknek is összejött az országos lista, így több száz milliót kaptak kampányra.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.