A végére egészen katatónná vált a kampány

POLITIKA
2014 április 03., 16:23

Egy a tábor, egy a zászló, amelyik szavazat nem erősít, az gyengít

- mondta Orbán Viktor Győrben az MTI tudósítása szerint, amiben nem is az idézet az igazán érdekes, hanem az, hogy az utolsó héten lényegében már nem is mondanak semmi mást.

Egyetlen üzenet maradt, a Csak a Fidesz, ami rá is került a kampányplakátok nagy részére, hogy senkinek se jusson eszébe megosztania szavazatát.

Ha ehhez hozzávesszük a

Győzelemre készülünk

mantrába révedő Mesterházyt, már nem is olyan nagy baj, hogy úgy lesz mindjárt vége ennek az egésznek, hogy igazán el sem kezdődött.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.