Art Gecco: A legocsmányabb dolog, amit a hálószobáddal tehetsz

art gecco
2014 április 03., 11:03

Olyan lakásra vágysz, amilyenre Győzike vagy Kiszel Tünde is büszke lehetne? De nincs pénzed műkőre, zebrás tapétára?

Van megoldás, úgy hívják, hogy 3D ágynemű, és 8-20 ezer forint közötti összegért már a tiéd is lehet. Mindegy, hogy melyiket választod, az összessel elérhető a kívánt hatás. Az első képet természetesen annak a családnak dedikáljuk, akik delfines órán figyelik az idő múlását, és akiknek épp két nappal ezelőtt találtuk meg a tökéletes hátteret. A többi nem igényel különösebb magyarázatot. Aliexpress-en kb 100 dollár, de néhány elvetemültebb magyar oldalon már 8000 forintért is beszerezhető egy igazi 3D ágynemű. Borzongjatok velünk!

Delfinéknek szeretettel
photo_camera Delfinéknek szeretettel
Álomutazás
photo_camera Álomutazás
photo_camera Virágos rét
Tarzan és Jane, ahogy Oravecz Nóra és Fejős Éva fejében él
photo_camera Tarzan és Jane, ahogy Oravecz Nóra és Fejős Éva fejében él
photo_camera Hattyús
Műalkotásos
photo_camera Műalkotásos
És természetesen van jegesmedvés is
photo_camera És természetesen van jegesmedvés is

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.