Olyan nincs, hogy valahol ne legyen semmi

Kuplerájisták
2014 április 04., 07:39

Olvasónk, Rita Facebook oldalunkon, kommentként küldött be egy linket ezzel az egyetlen mondattal. Olyan tökéletesen összefoglalja a lényeget, hogy meg is hagytuk a poszt címének.

Sok olyan ingatlanhirdetés van, amiben valamiért olyan képek vannak, melyek költözködés közben készültek, amit mi egyáltalán nem értünk, és azt gyanítottuk, ez is egy ilyen rossz döntés eredménye. De megvizsgáltuk, és nem, ez a legdöbbenetesebb az egészben.

Kellemes szórakozást, nagyon sokáig lehet nézegetni minden egyes képet, amiből ebben a posztba három kedvencünket válogattuk be.

Köszi, Rita!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.