Üzent a CBA elnöke: "Kétharmad helyett négyötöd"

POLITIKA
2014 április 04., 08:25
comments 135

Sok mindent vár nagyon az ember húsvét környékén, a bizonytalan szavazó minden bizonnyal a CBA magazinját, hátha talál benne útmutatást, ahogyan azt megszokhatta már.

Mert ilyenkor szól a vásárlókhoz Baldauf László, a CBA elnöke. Aki nem annyira attraktív, mint a Lázár testvérek, de azzal sem vádolnánk, hogy nem lehet rá számítani, ha ki kell állni a Fidesz mellett, esetleg a Békemenetre kell toborozni.

Szóval, ez az a magazin, amiben van horoszkóp, akciós a Baba tusfürdő, életmódtanácsokat ad, és receptek is vannak benne.

Az eziránt érdeklődőknek Baldauf elnök 2010 áprilisban azt üzente:

„Nem tűrhetjük tovább, hogy országunkat hazug, jellemtelen gazemberek vezessék, akik Magyarország számára jelentős visszafejlődést hoztak. Az elmúlt időszakban már elkezdődtek a felelősségre vonások, azaz sok, jelenleg kormányon lévő politikusra minden bizonnyal ítéletidő vár. Az iránymutatásom által elkészült címlap erre utal.”

Na meg ezt:

„Nagy formátumú, modern gondolkodású államférfira van szüksége az elkeseredett, kiábrándult, gazdaságilag és erkölcsileg is mélypontra jutott Magyarországnak, mégpedig Orbán Viktorra.”

Aztán 2012 januárjában ismét szót kért

„Meggyőződésem, hogy nemzetünk hajója jó irányt vett, csak nekünk, a rajta lévő legénységnek kell mindvégig egy irányba húznunk, kicsit még erősebben, mint ahogy azt az elmúlt években tettük.”

Csoda-e, ha a friss CBA magazinban azonnal Baldauf iránymutatás után keres az ember?

„Fontos lenne azonban más szemüvegen keresztül néznünk környezetünket, kicsit pozitívabb hozzáállással élnünk mindennapjainkat. Hiszen a szeretet legyőzi a gyűlölködést,

„kétharmad helyett négyötöd”.

Van benne még szó a gyerekkori húsvétokról, a kiveszőfélben lévő locsolkodásról. Meg az időjárásról.

photo_camera CBA magazin

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.