Hivatalos: mégsem a magyar rendőrség a legviccesebb

bűnügy
2014 április 05., 13:40

Persze, itthon is vannak erős dolgok. Képes anyagban számolnak be róla, amikor negyed kindertojásnyi füvet találnak valakinél. Arról is, mikor valakinek visszaadják a két ellopott hangfalát. De az amerikai rendőrök most nagyon elhúztak.

Kaliforniában, egy Glendale nevű kisvárosban egy híd alatt találtak egy bőröndöt, benne egy 21 éves férfi hullájával. A helyi rendőrség egyik nyomozója elmagyarázta az újságíróknak, hogy hogyan gondolkodik ilyenkor egy rutinos zsaru:

"What makes this suspicious is a man, 21 years old, was stuffed in a suitcase and transported to the Glorietta bridge and thrown over That action in itself [warrants] an investigation.”

Azaz

"Ami gyanússá teszi ezt az ügyet, az az, hogy egy 21 éves férfi hulláját begyömöszölték egy bőröndbe, elvitték a Glorietta hídhoz, majd onnan ledobták. Ez a tett már önmagában szükségessé teszi a nyomozást."

(glendalenewspress)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.