Lehet, hogy megtalálták a maláj gépet

baleset
2014 április 05., 15:50
comments 2

Egy kínai járőrhajó azon a frekvencián fogott jeladást, amit az eltűnt maláj repülőgép fekete doboza használ. A hajó az Indiai-óceán déli részén kutatott az eltűnt repülő után. Ezt Angus Houston, az Ausztrál Joint Agency Coordination Centre főkoordinátora közölte. Néhány tárgyat is jeleztek a radarok 90 kilométerre a jeltől. Egyelőre semmi bizonyíték, hogy az MH370-es fekete dobozát találták meg, de még bármi kiderülhet. Az ausztrál légierő repülőgépeket küldött a helyszínre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.