Rágcsálóinvázió miatt bezárták a Cronut-feltaláló pékségét

ÁLLAT
2014 április 05., 10:22
comments 10

A New York-i egészségügyi hatóság nagyon gyorsan lépett, két napja felkerült a netre egy videó, amin az látható, hogy egy egér rohan át a Cronutot a világnak adó pékség padlóján, péntekre pedig "súlyos egérfertőzöttség" miatt be is zárták a helyet. A világhírű cukrászfeltaláló, Dominique Ansel közleményt adott ki, amiben azt írta, hogy sokszor érzik, hogy a kisvállalkozók ellen lépnek fel legkönnyebben a hatóságok, és hogy egy másodpercekre felbukkanó egér miatt tisztességes emberek járnak rosszul. De persze megtesznek mindent, amit kérnek tőlük. (Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.