Hát ez egyáltalán nem volt szexi

SZEX
2014 április 06., 06:04
comments 23

Szily László azt írta, a szavazás nemcsak jó buli, hanem erotikus élmény is. Én ma röviddel az urnanyitás után elmentem ezt leellenőrizni, és nem értek egyet maradéktalanul.

Amint beléptem a szavazóhely 150 méteres körzetébe, abbahagytam az ordítozást, hogy mindenki szavazzon a ░░▒▓███ra. Hogy mindenkit megzavarjak, SZDSZ-esnek öltöztem (kék kapucnis pulóver). Könnyen meg is találtam az óvodát:

szavazás reggel 1

Eleve semmi szexit nem érzek egy óvodában (és aki be akarja tartani a törvényt, az jobban teszi, ha ugyanígy van ezzel), de amikor ott álltam, mint a mosott szar a választási bizottság lelkes tagjai előtt, akik igazi bürokraták, és valószínűleg négy éve nem aludtak izgalmukban, mégis sokkal élénkebbek voltak nálam, végleg elment a kedvem a szextől a szavazófülkében.

szavazás reggel 4

Természetesen „a velejéig rohadt rezsim” gondoskodott arról, hogy megnehezítse azt, hogy éljek állampolgári jogommal, mert egy kb. 10 centis deszkán kellett manővereznem a két böszme lappal.

photo_camera Az ÚMP és az ÚDP logója csillagos ötös

Akárhogy is, leszavaztam a ░█░░░█░█░ra, és behelyeztem. Ha ez szex volt, akkor engem megerőszakoltak.

photo_camera Coitus

Ettől függetlenül nem rossz móka, és aki nem szavaz valamelyik pártra, vagy nem szavaz érvénytelenül, vagy még a szavazástól sem marad távol, az nem magyar.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.