Teljesen váratlan fordulat: 4 nap után bezárt a kampányban átadott Várkert Bazár

Budapest
2014 április 07., 12:26
comments 62

Erre tényleg nem lehetett számítani.

fejlec_varkert_orban_viktor

Emlékeznek még a nagy átadóra? Nem volt az olyan régen. Konkrétan múlt csütörtökön volt. Orbán Viktor Facebookján is volt róla videó.

 

A miniszterelnök akkor azt mondta, hogy

"a Várkert Bazár története is azt mutatja, hogy ha van egységes cél, és egységes akarat, akkor a magyarok lenyűgöző dolgokat tudnak létrehozni. Ma már van erőnk megvalósítani olyan nagy célokat, amiket korábban évtizedeken át nem sikerült. Bizonyos, hogy ma már van erőnk kiállni nemzeti érdekeinkért, és visszaszerezni, ami a miénk."

A tavaszi szezon nem tartott sokáig. Vasárnap estig tartott.

A fővárosi turistalátványosság megújulása tovább folytatódik, és a tervek szerint augusztus végére befejeződik az átépítés második üteme.

Ez a hivatalos mondás. Szóval eleve csak így, négy napot terveztek az első, és a második ütem közé. Így volt praktikus.

(Portfolio)

UPDATE:

Kimaradt egy nagyon fontos dolog. Itt, mármint a csütörtök várkertes átadón próbált meg a HVG feltenni egy kérdést a miniszterelnöknek, amit Havasi Bertalan egészen nyugtalanító módon hárított el. Már csak emiatt a videó miatt megérte az egész.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.