Hamis vád miatt gyanúsítottként hallgatták ki a bajai törpdominós videó egyik készítőjét

2014 április 9., szerda 10:42
11

A Központi Nyomozó Főügyészség kaposvári regionális osztálya négyrendbeli hamis vád bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki K. Gusztáv Tibort. Ez azt jelenti, hogy négy ember volt, akit a gyanúsított hamisan vádolt bűncselekmény elkövetésével.

K. Gusztáv

K. Gusztáv a bűnösségét és a bűncselekmény elkövetését tagadta, de nem élt panasszal a gyanúsítás miatt. A hvg.hu-ra október 18-án került fel az őszi bajai időközi önkormányzati választással összefüggésben egy videó, amiről a rendőrségi nyomozás (velünk ellentétben) kiderítette, hogy hamisítvány.

A videón egy közvetítő 200 ezer forintot ad át néhány helyi férfinak, és további pénzt és tűzifát ígér nekik, ha ők és családtagjaik is elmennek szavazni a bajai időközi választáson. Azt állította, hogy a pénzt Kovács Csaba, a Fidesz jelöltje és Zsigó Róbert, Baja polgármestere, a Fidesz szóvivője küldte. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt